Våra Dirigenter

Våra Dirigenter


Mari Pettersson - Dirigent

Mari är vår eminenta dirigent. Hon började i Harmony Heights som tenor 1992 och blev körens dirigent i maj 1998. År 2002 blev Mari Certified Director och 2009 Master Director, vilket är den näst högsta nivå en dirigent kan inneha inom barbershop. Mari är Regional Faculty i den nordiska barbershoporganisationen och International Faculty i den internationella organisationen Sweet Adelines.

Mari är vokalist och trombonist i tradjazzbandet Hotlips.

Utanför musiklivet jobbar Mari som Training Manager på IQVIA (CRO). Förutom barbershop har Mari en stor passion för skor, handväskor, islandshästar och odling på kolonilotten.


Marie Forsberg - Vicedirigent

Marie är en av våra vicedirigenter. Marie började i Harmony Heights hösten 2001. Hon är en av stämledarna för tenorerna och är vicedirigent sedan 2016.

År 2020 blev Marie Certified Director.

Förutom att sjunga i kören så är hon en av medlemmarna i kvartetten High Fidelity. Tiden utanför kör och kvartett tillbringas med familj och vänner.  


Harriet Mellenius - Vicedirigent

Harriet är en av våra vicedirigenter. Harriet har varit med i kören sedan 2009. Hon basar över basstämman och har varit vicedirigent sedan 2016.

År 2020 blev Harriet Certified Director.

Harriet är civilingenjör och har disputerat i molekylärbiologi. Fritiden ägnas åt hus och familj med två barn och åt barbershop.